Våre to mest solgte "hacker" tjenester

Vi har to tjenester når det kommer til å sjekke din it sikkerhet. Den ene tjenesten er at du sender over e-post liste til dine ansatte samt ip adressen til deres webserver eller brannmur til bedriftens lokasjon. Har dere flere ip adresser så fortell oss dette.

Den andre tjenester er at du ikke sender over noe til oss, verken e-post lister eller ip adresser til bedriften. Vi prøver deretter å bryte oss inn i bedriften, eller hente ut informasjon, se etter sikkerhetshull i bedriften.

Finner vi ingen sikkerhetshull så betaler du ingen ting! 

 

Finner vi ingen sikkerhetshull i bedriftens brannmur, ingen ansatte klikker på linker eller gir fra seg sensitive opplysninger så betaler du ingen ting.

Alternativ 1

Denne løsningen er for deg som ønsker å teste de ansatte og deres brannmur/nettsider om det faktisk er mulig å bryte seg inn. Vi vil sende alle en e-post, du som leder av bedriften vil motta en rapport med hvor mange i bedriften som ga ifra seg sensitive opplysninger og hvordan sikkerhetshull det er i brannmuren. Ingen som trykker og ingen sikkerhetshull. Da betaler dere ingen ting.

Pris fra 15.000 

 

 

 

Alternativ 2

Her er det vår oppgave og finne ip adresser til bedriften og e-post adresser til de ansatte. Denne passer perfekt for deg som ønsker å sjekke sikkerheten fra et 0 punkt ståsted, eksempler på dette er bestillings angrep eller sabotasje angrep som blir bestilt. Noen ganger finner vi mye info andre ganger ingen ting. Denne tjenester er også mer kostbar fordi vi bruker mer tid på å finne informasjon. Vår garanti gjelder også her. Finner vi ingen sårbarheter, ingen ansatte som klikker på linker etc så betaler du ingen ting.

Pris: 30 000 

 

Simulerte angrep

Alle våre angrep er simulerte angrep. Vi bruker akkurat de samme tingen som hackere gjør siden vi er ekte hackere.

Vi vil teste din bedrift fra a til å. Er det ingen i bedriften som gir fra seg informasjon. Dere har gode antivirus løsninger, brannmurer etc. Så er det ingen ting å frykte da vil ikke våre hackere finne sensitive opplysninger. Vi sender aldri ekte virus som vil skade bedriften eller gjøre andre ting som skader din bedrift. Vi finner sikkerhetshullet og vil avlegge en rapport som vi sender over til deg med alle sikkerhetshull vi har funnet. Etter vi har sendt deg rapporten kan du utbedrete svakheten i bedriften din.

Det er bedre å la oss hacke deg en ekte hackere. Vi vil deg noe godt, onde hackere vil deg noe vondt.