Om oss

Zyber drives av Marius Johansen – En Norsk Freelancer som er bosatt i Thailand for øyeblikket.

Jeg starter zyber.no fordi jeg ser et behov for slike tjenester, at jeg er bosatt i Thailand er bare positivt for deg, dette gir deg lavere kostnader.

Jeg er levende opptatt av nettsikkerhet og har vært opptatt av det siden jeg var 6-7 år gammel når pappa viste meg hvordan man kunne komme seg back betalings murer på nettet. Dette var i 1995-1996 før internett var hverdagskost for nordmenn lest.

Nysgjerrigheten har plaget meg i mange år, derfor har gikk jeg til det skrittet og tester flere Norske bedrifter ulovlig, Jeg hacket meg inn i deres systemer og la igjen en lapp om at de måtte bedre sin sikkerhet eller at jeg sendte de bilder om hva jeg hadde gjort. I 2017 fikk jeg min straff og sonet flere mnd i et Norsk fengsel for hacking. Jeg har vært mer opptatt av it sikkerhet en noe annet.

Når du bestiller tjenester fra oss betaler du ingen ting hvis du ikke har noen sikkerhetshull. Skulle vi finne noen sikkerhetshull i bedriften din så vil du måtte motta en faktura fra oss. Hvor mye det er blir vi enige om før oppdraget starter.

Når du leier inn oss til å gjøre tjenester, så leier du inn ekte hackere som jobber på den riktige siden. Vi vil angripe din bedrift på akkurat samme måte som ekte hackere gjør. Vi kartlegger og vil bruke angripe deg eller din bedrift. Forskjellen er at vi ikke ødelegger noen ting på vår vei. Når oppdraget er ferdig, vil du motta en rapport fra oss på hvordan vi klarte å komme seg inn å skade din bedrift. Slik at du kan trene ansatte, endre brannmurer etc.

Til nå har vi funnet sårbarheter i alle bedrifter vi har testet.