Søk etter overvåkning på mobil

Mistenker du at mobilen din er overvåket?

Vi kan se gjennom å søke gjennom din mobil etter spionprogramvare og avlytting.

NB! Overvåkning fra sentralt hold er ikke mulig å oppdage om du eksempel blir overvåket av politiet.

PRIS: 1490,- 

Tror du at noen overvåker deg? Vi kan se gjennom din mobil om den er spion programvare installert.

 1. Frykter du mobil spionasje?
 2. Bruker mobilen din mer data enn normalt?
 3. Har du personer du kjenner som ønsker å overvåke deg?
 4. Oppfører telefonen din seg rart?

Send telefonen din over til oss. Vi vil gå gjennom telefon får å se etter spionasje.

Hva vi finner ut:

 • Spyware og spionprogrammer
 • Hacking
 • Hardware spionasje*

Er du redd for spionasje av mobilen din? Da anbefales det at du sjekker ut vår hacker beskyttelse for mobil som du kan lese mer om her.

Mobilovervåkning refererer til praksisen med å overvåke eller spore aktiviteter som skjer på en mobiltelefon. Dette kan inkludere å samle inn informasjon som samtalelogg, tekstmeldinger, e-post, nettleserhistorikk, GPS-posisjon, bilder, videoer og annen data som er tilgjengelig på enheten. Målet med mobilovervåkning kan variere avhengig av konteksten:

 1. Sikkerhet og beskyttelse: Noen foreldre, arbeidsgivere eller personer kan bruke mobilovervåkningsprogramvare for å sikre seg at barn, ansatte eller nærmeste familie er trygge, og for å forhindre potensielle farer eller misbruk.
 2. Tyverisporing: I tilfelle en mobiltelefon blir stjålet eller mistet, kan eiere bruke overvåkningsverktøy for å lokalisere enheten og potensielt gjenopprette den.
 3. Bedriftsovervåkning: Arbeidsgivere kan implementere mobilovervåkning på selskapets utstyr for å kontrollere ansattes bruk av mobiltelefoner i arbeidstiden, samt for å beskytte konfidensiell informasjon og sikre produktivitet.
 4. Mistenkelig aktivitet: Noen ganger kan mobilovervåkning brukes som en del av etterforskning i straffesaker eller andre rettslige prosesser for å samle bevis på mistenkelig eller ulovlig aktivitet.
 5. Ulovlig overvåkning: Uvedkommende kan bruke mobilovervåkning til illegale formål.

Det er viktig å merke seg at mobilovervåkning reiser etiske og personvernsmessige spørsmål. Inngrep i en persons personvern og retten til å ha private kommunikasjoner kan være kontroversielt og ulovlig i visse jurisdiksjoner uten samtykke fra den som blir overvåket. Det er viktig å kjenne og følge gjeldende lover og retningslinjer når det gjelder mobilovervåkning.